• Мій улюблений пухнастик, скільки ж він дарує щастя

    Мій улюблений пухнастик, скільки ж він дарує щастя Мій улюблений пухнастик, скільки ж він дарує щастя Мій улюблений пухнастик, скільки ж він дарує щастя Мій улюблений пухнастик, скільки ж він дарує щастя

    Тварина стала вірним другом людини ще в прадавні часи, коли наші пращури приручили диких звірів. Сьогодні домашні улюбленці – це не просто тварини, а члени сім’ї, які роблять наше життя насиченим і цікавішим.

    30 листопада відзначається Всесвітній день домашніх тварин. Це свято присвячено відданим і люблячим «братам нашим меншим», які потребують теплоти та турботи.

    «Мій улюблений пухнастик, скільки ж він дарує щастя» – під такою назвою відбулася година доброти, яку провела бібліотекарка Галина Чередник для читачів – учнів 3-А класу природничо-математичного ліцею-гімназії № 16 (класовод Т.П. Парфенова).

    Була організована галерея малюнків з портретами домашніх улюбленців. Діти з любов’ю розповіли про тваринок, які живуть у них вдома, про те, як вонипіклуються про своїх підопічних, ділилися кумедними історіями з життя своїх котиків і песиків, хом’ячків, морських свинок і хвилястих папужок.

    Читайлики із захопленням відповідали на питання презентації-вікторини «Чиї це сліди» та реготали з фото-слайдів «Як посміхаються тварини».

    Такі заходи для дітей дуже важливі, адже виховують дбайливе ставлення до тварин, вчать поважати слабших, брати відповідальність за тих, кого приручили.

    Жанна Харченко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше