• Подорож у «Дивовижний світ тварин»

    Подорож у «Дивовижний світ тварин» Подорож у «Дивовижний світ тварин» Подорож у «Дивовижний світ тварин»

    Кожне літо бібліотекарі прагнуть зробити незабутнім для своїх юних користувачів, тому вже кілька років традиційно працює читальна зала під відкритим небом, де відбуваються цікаві заходи згідно бібліотечної програми «Літо на 12 балів».

    Шостого липня працівники ЦДБ запропонували відвідувачам читальної залі Open Air на дитячому майданчику подорож у «Дивовижний світ тварин».

    Захід розпочався з бесіди-огляду «Цікаві факти про життя тварин», який провела методист Тамара Шпак. Діти активно включилися в діалог з бібліотекарем: ділилися історіями про своїх домашніх улюбленців, читали вірші та оповідання.

    За допомогою гри маленькі читайлики дізналися про тварин-метеорологів – про що віщує їхня поведінка.

    На свіжому повітрі малюки гарно повеселилися та отримали позитивні враження, взявши участь у сюжетно-рольовій грі «Якби тварини вміли говорити», грі-фантазії «Від акули до терміту звірі всі за алфавітом», зоовікторинах «На м’якеньких лапках» і «Хто це? Відгадай?».

    Під час проведення заходу дітям для ознайомлення була представлена літературна викладка «Цікаве про тварин», біля якої вони фотографувалися на згадку.

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше