• Чотирилапі друзі

    Чотирилапі друзі Чотирилапі друзі

    4 жовтня – Всесвітній день захисту тварин. Ще в 1931-му році прихильники руху захисту природи, на Міжнародному конгресі, що проходив в італійській Флоренції, враховуючи сумну динаміку розвитку відносин людини і природи, ініціювали встановлення Всесвітнього дня захисту тварин, який було прийнято відзначати 4-го жовтня.

    Дата проведення Дня тварин була вибрана на честь дня пам’яті відомого католицького священика Франциска Ассизького, померлого 4-го жовтня 1226-го року, котрий вважається в католицькій культурі покровителем тварин.

    Для учнів 2-Б класу школи-гімназії № 5 (класовод Блоха А.Л) бібліотекарі філії №10 провели бесіду «Неймовірні чотирилапі». Під час заходу працівники книгозбірні нагадали дітям про важливість толерантного ставлення до тварин та познайомили з книгами-новинками про волохатих друзів. Другокласники з захопленням розповіли про своїх домашніх улюбленців та завзято відгадували загадки про тварин, які живуть поряд з ними.

    Кожен бажаючий мав можливість взяти додому книгу про братів наших менших, яка припала йому до душі і збентежила його дитяче серденько.

     

    АльонаСушкевич.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше