• Ми всі у відповіді за них

    Ми всі у відповіді за них Ми всі у відповіді за них Ми всі у відповіді за них

    У рамках Всесвітнього дня тварин, який відзначається щорічно 4 жовтня, книгозбірня №3 долучилася до проведення Всеукраїнського уроку доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин».

    Для учнів 6-7 класів БНВО «ЗОШ №15-ДЮСОК» бібліотекарі підготували виставку-інсталяцію «Ми всі у відповіді за них», на якій були представлені відомі книги українських та зарубіжних авторів, твори письменників-краян Т.Братченко, О.Виговського, М.Осики.

    Школярам для ознайомлення була рекомендована книга, створена за матеріалами тридцятої сесії Білоцерківської міської ради VII скликання від 27 квітня 2017 року «Про затвердження Правил утримання тварин у місті Біла Церква».

    Корисною для дітей стала інформація про товариства захисту тварин Білої Церкви.

    Учасники заходу переглянули буктрейлери за книгами Г.Троєпольського «Білий Бім Чорне вухо» та Е.Найта «Лессі повертається додому», відео-презентацію про пам’ятники, встановлені собакам.

    Учні 6-7 класів довідалися багато цікавого про дивовижні факти з життя чотирилапих. Діти, затамувавши подих, слухали голосні читання оповідань О.Виговського «Маленька велика собачка» та А.Корж «Дружок».

    Школярі охоче розповідали про своїх домашніх улюбленців.

    Урок доброти мав за мету звернути увагу дітей на актуальні проблеми бездомних тварин. Адже і в наші дні випадки жорстокого поводження з чотирилапими досить поширені. Слід пам’ятати, що всім братам нашим меншим потрібна турбота, ласка і любов. Вони обов’язково відповідатимуть тим же.

     

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше