• Вони першими стали за гідність, за волю

    Вони першими стали за гідність, за волю Вони першими стали за гідність, за волю Вони першими стали за гідність, за волю Вони першими стали за гідність, за волю Вони першими стали за гідність, за волю

    З метою вшанування патріотизму і мужності українців, які стали на захист прав, свободи та національних інтересів українського народу, з нагоди Дня Гідності і Свободи фахівчині бібліотеки-філії №2 провели для четверокласників Білоцерківської гімназії-початкової школи №13 годину пам’яті «Вони першими стали за гідність, за волю».

    Бібліотекарка Тетяна Матвієнко ознайомиладітлахів із поняттями «повага», «честь», «гідність», «права», «свобода». Малеча здійснила історичний екскурс подіями 2004 та 2013-2014 років, переглянувши відеоролик «День Гідності і Свободи». Під час заходу читачі декламували патріотичні вірші, складали зашифровані прислів’я про Україну, взяли участьу грі «Так чи ні?». За допомогою асоціативного куща та гри «Гідно – негідно» учасники заходу розмірковували над значенням слова «гідність».

    Також дітлахи ознайомилися з книгами Христини Лукащук «Казка про Майдан» і Галини Кирпи «Мій тато став зіркою», які допомогли їм краще зрозуміти події, які відбувались в той період.

    Наприкінці заходу усі присутні вшанували пам‘ять загиблих героїв і долучилися до флешмобу «Ми любимо свою країну».

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше