• Майдан… Шлях до свободи

    Майдан… Шлях до свободи Майдан… Шлях до свободи Майдан… Шлях до свободи

    Щорічно в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Ми маємо пам’ятати, що саме Майдани 2003-го та 2013/14 років дали наснагу героям боротися далі з російським агресором.

    Майдан став випробовуванням цінності особистості людини, виміром людяності та гідності.

    Нині, коли на нашу землю прийшли рашистські орди і весь народ став на захист Батьківщини, особливого значення набули такі поняття, як «гідність» та «свобода».

    Саме про це 21 листопада велася мова під час бібліореверса «Майдан… Шлях до свободи» з учнями ДНЗ БПТУ ім.П.Поповича, який провели працівники філії №3 КЗ БМР Білоцерківська ЦБС ім. П.Красножона у гуртожитку закладу.

    Бібліотекарі познайомили юнаків з історією боротьби проти насилля, несправедливості, розповіли про особистий подвиг героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя заради нової України. Все це – серед матеріалів виставки «Сторінками Революції Гідності», біля якої був проведений огляд. Доповненням став документальний фільм «Майдан. Чорновий монтаж».

    В кінці заходу присутні у глибокій скорботі згадали тих, хто загинув за Україну, хто зараз своїм життям виборює незалежність, її мир і спокій, хто поліг під час Революції Гідності. Учні хвилиною мовчання вшанували тих, хто злетів у небо…

    Світла та вічна пам’ять воїнам, які віддали життя за Україну. Герої не вмирають!

     

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше