• Підступний нікотин: задоволення чи здоров’я?

    Підступний нікотин: задоволення чи здоров’я? Підступний нікотин: задоволення чи здоров’я? Підступний нікотин: задоволення чи здоров’я?

    Сучасна молодь вступає в життя не тільки в період бурхливого розвитку науки й техніки, а й у період негативного впливу на здоров’я низки чинників. Перше місце серед них посідає тютюнопаління, шкідлива дія якого відчувається не відразу, а поступово. Паління та його вплив на організм стали медичною та соціальною проблемою.

    З нагоди Міжнародного дня відмови від паління фахівчині бібліотеки-філії №2 провели для дев’ятикласників Білоцерківської гімназії-початкової школи №13 актуальний діалог «Підступний нікотин: задоволення чи здоров’я?»

    Бібліотекарка Олена Буяненко розповіла про шкідливий вплив тютюну та його наслідки на організм, ознайомила із міфами й фактами про куріння. Під час перегляду відеоролику «Паління шкодить вашому здоров’ю», старшокласники дізналися, що відбувається в організмі людини, коли вона курить. Юнаки та дівчата зачитали вислови відомих людей про шкідливість паління та взяли участь у бесіді «Як сказати «ні», коли вам пропонують закурити».

    Наприкінці заходу дев’ятикласники взяли участь у експерименті, під час якого дійшли висновку, що зіпсований аркуш паперу неможливо відновити, так само як і здоров’я людини, яка палить.

     

    Світлана Линник.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше