• Аромотерапія як засіб зміцнення здоров’я Аромотерапія як засіб зміцнення здоров’я Аромотерапія як засіб зміцнення здоров’я Аромотерапія як засіб зміцнення здоров’я

    Для багатьох із нас слово «аромотерапія» асоціюється із  чудовими ароматами садів, квітів та свіжості.Аромотерапія – це профілактика і лікування багатьох захворювань шляхом впливу на організм натуральних ефірних олій. Вона ефективна в комбінації із здоровим способом життя, правильним харчуванням і позитивним світоглядом.

     
    На годину здоров'я «Аромотерапія як засіб зміцнення здоров’я» до бібліотеки-філії №4 завітали члени клубу «Зарічани».
    Тетяна Джуган–аромо-практик та психолог, ознайомила присутніх з широким асортиментом ароматичних масел та пояснила їхню широку дію на організм людини. Учасники заходу дізналися, що ефірні олії мають бактерицидну, протизапальну й антисептичну дію, а також благотворно впливають на нервову систему – емоційно заспокоюють і стабілізують психічне здоров'я.
     
    Пані Тетяна зазначила, що найдоцільніше використовувати ароматичні олії в осінньо-зимовий період, як високоефективний засіб профілактики застуд та різних респіраторних інфекцій. Повністю впоратися з навалою вірусів, звичайно ж, неможливо, але безпечні заходи профілактики за допомогою аромотерапії – цілком під силу здійснити.  
     
    А поки тривала зустріч, читальну залу книгозбірні наповнив запах живих лікарських рослин, аромат яких має цілющу силу.
     
    На завершення всі присутні мали змогу побувати на справжньому сеансі аромотерапії – під спокійну музику насолодитися цілющими ароматами.

    Світлана Линник.






    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше