• Здоров’я дитини – багатство родини

    Здоров’я дитини – багатство родини Здоров’я дитини – багатство родини

    Всесвітній день здоров’я відзначається щорічно 7 квітня. Його мета – допомогти людям зрозуміти цінність свого здоров’я та необхідність його збереження. З цієї нагоди на початку квітня бібліотекарі філії №4 завітали до семикласників БЗШ №17 (класовод Слаква О.М.) на годину валеології «Здоров’я дитини – багатство родини».

    Працівники книгозбірні ознайомили присутніх із складовими здоров’я, які є запорукою щасливого і довгого життя та інформацією про здорове харчування.

    Учні у свою чергу висловлювали власні думки з приводу вживання некорисної їжі, зачитували прислів’я, приказки та крилаті вислови про здоров’я та пояснювали їхнє значення. Брали участь у тематичних іграх: пригадували, які бувають звички у грі «Корисно – шкідливо». У грі «Квітка здоров’я» діти на паперових пелюстках писали позитивні слова, які асоціюються зі здоров’ям.

    Бібліотечні фахівці побажали семикласникам берегти себе і свій організм, радіти життю, бути розумними і мудрими, набувати хороших звичок, привчати себе до активного і здорового способу життя.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше