• Здоров’я дитини – багатство країни

    Здоров’я дитини – багатство країни Здоров’я дитини – багатство країни

    Бути здоровим – це зовсім не грати мускулами та доводити всім, що ти – найсильніший. Потрібно вести активний спосіб життя, дбати про режим дня, правильно харчуватися.

    Переконатися у тому, що у здоровому тілі – здоровий дух юним користувачам бібліотеки-філії №3 допомогла ігрова година здоров’я «Здоров’я дитини – багатство країни».

    Здоровий – означає веселий, життєрадісний, бадьорий. Щоб завжди бути у гарній формі, потрібно турбуватися про свій організм: робити зарядку, не забувати про гігієну та корисну їжу, вчасно лягати спати.

    Бібліотекарі під час канікул вирішили перевірити, як добре учні піклуються про збалансований режим дня, про міцний сон та підготували жартівливі запитання, вікторину про здоров’я у вигляді тестів. Діти брали участь у веселих конкурсах: «Ходьба спортсмена», «Знавці», «На прийом до лікаря», читали вірші про здоровий спосіб життя, ознайомилися з книжковою виставкою «Спорт – здоров’я, сила духу і краса».

    Кожному хочеться бути здоровим, сильним, енергійним. Сподіваємося, сьогоднішня зустріч не пройшла даремно і діти багато чого почерпнули з неї. Так будьмо ж здорові!

     

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше