• Здоровенькі будьмо!

    Здоровенькі будьмо! Здоровенькі будьмо! Здоровенькі будьмо!

    Споконвіку люди особливу увагу звертали на своє здоров’я, піклувалися про нього, винаходили все нові й нові ліки від хвороб і способи зміцнити свій організм і залишатися бадьорими на довгі роки.

     

    На годину спілкування «Здоровенькі будьмо!» до бібліотеки-філії №4 завітали члени клубу «Зарічани». Працівники книгозбірні нагадали присутнім про складові здоров’я, які є запорукою щасливого і довгого життя та акцентували увагу на секретах здорового харчування.

    Як зберегти своє здоров’я на довгі роки? Як бути бадьорим і впевненим у собі, не скаржитись на своє самопочуття та постійне нездужання? Про це присутнім розповіла учасниця зібрання Світлана Журавльова.

    Протягом заходу читачі згадували прислів’я та приказки про здоров’я, ділилися власними рецептами лікування за допомогою бузку, каштану, акації та кульбаби, а також зачитували гуморески Павла Глазового, Віктора Євтушенка.

    Порадував власними гуморесками про здоров’я член клубу «Зарічани», поет-аматор Анатолій Медвідь.

    Наприкінці зустрічі бібліотекарі побажали всім міцного здоров’я і наснаги, любити природу, знати її і жити з нею в гармонії.

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше