• Про тебе співаю, мій краю…

    Про тебе співаю, мій краю… Про тебе співаю, мій краю… Про тебе співаю, мій краю… Про тебе співаю, мій краю… Про тебе співаю, мій краю…

    Одне із особливих місць в культурному житті міста посідає Анатолій Іванович Кульчицький – поет-пісняр, заслужений працівник культури України, лауреат численних мистецьких премій міжнародного та регіонального рівнів, почесний громадянин міста Біла Церква.

    З нагоди виходу у світ нової книги пана Анатолія «Зачудований травень мого життя…» у бібліотеці-філії №2 відбулася творча зустріч поета, музиканта і виконавця із членами клубів «Любисток», «Зарічани» та «Промінь надії» Академії пенсіонерів.

    Завідувачка книгозбірнею Світлана Линник ознайомила присутніх із творчим доробком автора, який налічує понад 600 пісень, 7 вокальних циклів, 18 виданих книг пісень, поезії та прози. А також подякувала поету за подаровані книги.

    Пан Анатолій розповів про своє дитинство, творчий шлях. Учасників заходу зацікавила розповідь Анатолія Івановича про знайомство і дружбу з видатними людьми України: Миколою Вінграновським, Борисом Олійником, Павлом Глазовим. Пан Анатолій запросив присутніх у чарівну мелодійну подорож з віршами і піснями. Чимало прекрасних вокальних композицій, присвячених рідному місту та Білоцерківщині, подарував академістам поважний гість.

    На зустріч також завітав багаторазовий лауреат конкурсів вокалістів ім.І.Козловського, лауреат міської літературної-мистецької премії ім. І.Нечуя-Левицького, лауреат багатьох пісенних фестивалів Григорій Музика, який виконав пісні «Біла Церква – ти юність моя», «Білоцерківщина», «Джерело» та одну з останніх пісень «Бахмут».

    Члени клубів, поети-аматори Анатолій Медвідь та Ганна Сполович привітали композитора власними віршами, гуморесками та піснями. Дві години зустрічі пробігли як одна мить. Творчість видатного білоцерківця не лишила нікого байдужим.

    Наприкінці заходу присутні побажали Анатолію Кульчицькому міцного здоров’я, творчого натхнення та ще багато нових прекрасних творів, зустрічей, миру і перемоги.

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше