• Пісенна криниця Анатолія Кульчицького Пісенна криниця Анатолія Кульчицького Пісенна криниця Анатолія Кульчицького

    Анатолій Іванович Кульчицький є однією з найяскравіших особистостей, які своєю літературною діяльністю прославляють рідне місто далеко за його межами. Нещодавно прихильники творчості  поета-пісняра дізналися приємну новину –  Анатолій Іванович став першим лауреатом літературно-мистецької премії імені відомого поета Миколи Сома.

     
    Пан Анатолій ніколи не сидить на місці: зранку до вечора у справах, поїздках, а ще зустрічі, зустрічі, зустрічі. Читачі  бібліотеки-філіалу №9 з великим задоволенням  відвідують творчі вечори поета і музиканта. Під час години роздумів «Стою на березі юності» Анатолій Кульчицький поділився з членами клубу «Сузір’я» Академії пенсіонерів розмаїттям приємних спогадів про спілкування з відомими українськими письменниками: Миколою Вінграновським, Борисом Олійником, Ліною Костенко, Павлом Ральченком, поетом-гумористом Павлом Глазовим, Миколою Сомом.
     
    Неперевершений оповідач, декламатор, виконавець власних пісень – Анатолій Іванович вкотре завоював серця своїх прихильників. Його світосприйняття життя з юнацьким запалом, бажання творити, радувати своїми піснями, повернули присутніх у роки юності, такої незабутньої і бентежної.
     
     
    Тетяна Сулейманова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше