• Про тебе співаю, мій рідний краю!

    Про тебе співаю, мій рідний краю! Про тебе співаю, мій рідний краю! Про тебе співаю, мій рідний краю! Про тебе співаю, мій рідний краю! Про тебе співаю, мій рідний краю!

    З нагоди виходу в світ нової книги заслуженого працівника культури України, члена Національної музичної спілки Анатолія Кульчицького «Зачарований травень мого життя» працівники бібліотеки-філії №4 сімейного читання організували творчу зустріч читачів бібліотеки з відомим краянином.

    Завідувачка книгозбірнею Катерина Волинець познайомила присутніх з віхами життя і творчості Анатолія Івановича. Пісенним подарунком ювіляру стали пісні «Козацькому роду» та «Я – Україна» у виконанні учасників вокального ансамблю «Співограй» (кер. Ольга Гаврилюк), які викликали хвилю щемних емоцій. Вірші про Україну, Білу Церкву звучали у виконанні талановитих юних декламаторів Захара Василенка та Владислава Мельніченка. Свої улюблені вірші «Сумнів», «Весна гряде», «Я розмовляю з рідним містом», гуморески «Соліст» і «Невдала любов» читали працівники бібліотеки: Юлія Харченко, Світлана Могорит та Жанна Харченко. Присутні мали можливість переглянути слайд-презентацію «Вони завжди в моєму серці», де на світлинах Анатолій Іванович разом зі своїми рідними – дружиною, дітьми, онуками, а також із друзями – відомими письменниками, діячами культури і мистецтва: Борисом Олійником, Миколою Вінграновським, Олександром Сизоненком, Миколою Сомом, Павлом Поповичем. Ювіляр тепло, щиро, з нотками суму згадував побратимів, розповідав цікаві історії їхньої дружби.

    Бібліотекар Юлія Харченко поділилася спогадами про співпрацю бібліотек міста і району з Анатолієм Кульчицьким, розповіла про численні творчі зустрічі, презентації, конкурси, поїздки в село Яблунівку до пам’ятника Миколі Вінграновському.

    Гарними українськими народними піснями привітав автора нової книги дует у складі Олександра Матвієнка і Наталії Мельник.

    Звучали на зустрічі і пісні у виконанні Анатолія Івановича «Дивніше з див», «На снігу сліди», «Білоцерківчаночки».

    Нова книга автора – це завжди велика радість для читачів і прихильників його пісенної творчості. Бажаємо Анатолію Івановичу Кульчицькому здоров’я, творчого натхнення, нових віршів і пісень, здійснення мрій і бажань, миру і перемоги! Ще багато-багато років даруйте людям пісню – нехай вона лунає!

    Катерина Волинець.

     




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше