• Про видатних та знаменитих

    Про видатних та знаменитих Про видатних та знаменитих Про видатних та знаменитих Про видатних та знаменитих

     

    12 жовтня у центральній бібліотеці відбулася презентація книги спогадів "Це було недавно, це було давно” заслуженого працівника культури України, почесного громадянина міста, лауреата Всеукраїнських та міських літературно-мистецьких премій Анатолія Кульчицького. В його творчому доробку понад 600 пісень, 7 вокальних циклів, 16 книг.

    Нещодавно у видавництві ТОВ "Білоцерківдрук” вийшла нова збірка документальних розповідей про незабутні зустрічі автора з відомимиписьменниками, композиторами, артистами, музикантами, які в різні роки пішли за межу. Автор вдячний долі за подаровані йому зустрічі з великими патріотами української пісні, музики, літератури: Анатолієм Авдієвським, Леонідом Талалаєм, Миколою Вінграновським, Іваном Козловським, Ігором Шамо, Борисом Олійником, Платоном Майбородою, Андрієм Малишком, Анатолієм Солов’яненком, Євгенією Мірошниченко…

    З новою книгою Анатолія Івановича привітали його друзі і шанувальники: Віктор Самойленко,В’ячеслав Семілетко, Леонід Шуліпа, Анастасія Ткач, журналіст і громадський діяч Костянтин Климчук.

    Леонід Гажалаприсвятив пану Анатолію декілька гуморесок. На вірші Гажали Анатолій Кульчицький написав дві пісні "Білоцерківчаночки” і "Біла Церква − моя сторона”, які подарував присутнім. Також у виконанні Анатолія Івановича прозвучало декілька пісень, написаних ним на вірші Бориса Олійника, Павла Ральченка, Леоніда Федорука, Степана Пушика та власні твори.

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше