• Дружба. Яка вона?

    Дружба. Яка вона? Дружба. Яка вона? Дружба. Яка вона? Дружба. Яка вона? Дружба. Яка вона?

    Міжнародний день друзів, який відзначають 9 червня, став прекрасною нагодою для того, щоб зібрати друзів-читачів у бібліотеці-філії №2.

    Що таке справжня дружба? Який же він – справжній друг? Про це дізналися вихованці БПШ «Казка» (класовод Оксана Дмитрівна Бадзюк), завітавши на пізнавально-розважальну годину «Дружба. Яка вона?».

    Під час заходу дітлахи розмірковували, яким повинен бути справжній друг та яких друзів треба остерігатися.Учасники заходу зійшлись в тому, що потрібно захищати друзів, берегти їх, завжди підтримувати в складній ситуації та вміти пробачати їхні помилки.

    Юні читайлики охоче складали прислів’я про дружбу. Взявши участь у грі «Хто з ким дружить?», маленькі книгознавці разом з бібліотекаркою Тетяною Матвієнко пригадала літературні твори, в яких розповідається про дружбу, з легкістю відгадували друзів казкових персонажів.

    Під час гри «Добре-погано» діти досхочу повеселилися і наробили галасу, визначаючи, які вчинки є хорошими, а які – ні.

    Міцний ланцюжок спільної творчості об’єднав усіх учасників дійства на чудовому майстер-класі, який провела бібліотечна майстриня Юлія Животівська. Малеча створила чарівну «Квітку дружби», на кольорових пелюстках якої були написані якості справжніх друзів.

    Захід пройшов жваво та цікаво. Присутні отримали безліч гарних емоцій, розкрили по-новому для себе значення дружби.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше