• День Дружби в бібліотеці!

    День Дружби в бібліотеці! День Дружби в бібліотеці! День Дружби в бібліотеці!

    30 липня відзначається одне з найважливіших свят усього людства – Міжнародний день дружбиміж державами, культурами та всіма людьми на Землі.

    На свято дружби «Якщо друг у тебе є, життя радісним стає» в бібліотеці-філії №6 зібрались активні користувачі книгозбірні, ті, для кого книги є справжніми друзями. Адже, саме про дружбу написано тисячі сторінок, сотні віршів, поем, романів. Кажуть, що дружба потрібна людині лиш трішечки менше, ніж їжа та повітря. Під час зустрічі говорили про дружбу як одну із загальнолюдських чеснот, спробували усвідомити значущість слова «друг», з’ясувати, яке значення дружби у житті кожного з присутніх та розібралися, чим відрізняються поняття «друг» і «товариш». Діти уважно слухали правила дружби, які склав за своїми творами Василь Сухомлинський.

    Гостею заходу була поетка Юлія Хандожинська. Вона привітала дітлахів зі святом та запропонувала на розсуд малечі свої вірші про дружбу та друзів, цікаві «мирилки» та розповіла казку «Неслухняне ведмежа». Присутні із задоволенням співали пісню «Тепле літо» на слова пані Юлі при допомозі караоке. Юлія Миколаївна подарувала книгозбірні свої 13 книг.

    Присутні також взяли участь у ситуативних та рольових іграх, «Школі акторської майстерності», «Майданчику спритності», підтвердили звання «Кращий читач» під час вікторини «Хто з ким дружить», проявили кмітливість у змаганнях «Схожість і відмінність» і «Подарунок другові». Учасники заходу «виростили» «Дерево дружби» зі слів, притаманних друзям. На завершення заходу переглянули відео «Корисні підказки» про те, як правильно обирати друзів. Адже, дружба – це не лише спільні ігри, розваги та веселощі. Дружба – це нелегка праця, складні випробування, вміння допомогти і підтримати.

    Працівники бібліотеки оформили книжкову виставку, де представили книги про дружбу та історії, які доводять, що справжня дружба – це дар. Виставка викликала неабиякий інтерес у дітвори, тому рекомендовані для прочитання книги діти взяли читати додому.

    Маленькі читачі ще довго не залишали читальну залу, спілкувались та робили світлини на згадку.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше