• Дружба – велика сила

    Дружба – велика сила Дружба – велика сила Дружба – велика сила

    30 липня, ми відзначаємо одне з найважливіших свят усього людства Міжнародний день дружби.

    Дружба – це взаєморозуміння і безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси. Поняття дружби знайоме кожному з нас ще з дитинства. Друг ніколи не залишить у біді й завжди прийде на допомогу. Філософ Цицерон так визначав цінність дружби: «Виключити з життя дружбу – все одно, що позбавити світ сонячного світла». З нагоди цього славного свята в бібліотеці-філії №1 для дітей відбувся літературний колаж «Дружба – велика сила» за участі вихованців дитячого християнського табору «Перлинка».

    Міцний ланцюжок спільної творчості об’єднав усіх учасників заходу на майстер-класі «Дерево Дружби». Кожен отримав кольоровий папір, з якого зміг вирізати власні долоньки та написати на них ім’я найкращого друга, а потім з них створили колоритне дерево.

    Ігри «Добери схожі слова», «Продовж прислів’я», «Зрозумій мене» допомогли дітям вкотре збагнути – справжня дружба творить дива. Всі гуртом поміркували, яким повинен бути справжній друг, а яких друзів потрібно остерігатися .

    Правильні відповіді на літературне завдання присутні шукали за допомогою гомінкої розваги «Потяг дружби». За кожну правильну відповідь діти отримували ключові слова, з яких могли скласти та прочитати прислів’я про дружбу.

    Присутні отримали безліч гарних емоцій, розкрили по новому для себе значення дружби.

    В читальній залі книгозбірні до Міжнародного дня дружби бібліотекарі розгорнули книжкову виставку «Запрошує місто дитячих посмішок». Світові бестселери, відомі автори, захоплюючі пригоди, проникливі історії розкриють світ справжньої дружби, наштовхнуть на роздуми та подарують насолоду від читання.

     

    Майя Тарсенко.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше