• Якщо друг у тебе є – життя радісним стає

    Якщо друг у тебе є – життя радісним стає Якщо друг у тебе є – життя радісним стає

    8 червня, з нагоди Міжнародного дня дружби, бібліотекарі філії №2 організували і провели літературно-ігровий калейдоскоп «Дружба єднає всіх» для вихованців загону «Юні козачата» літнього пришкільного табору.

    Працівники книгозбірні познайомили юних читачів з історією свята, наголосивши, що другом може бути не тільки людина, а й домашній улюбленець, іграшка, книга.

    Дитяча фантазія, енергія та кмітливість знаходили вихід в іграх, вікторинах, казкових тестах, хитромудрих загадках. Діти доповнювали приказки та прислів'я про дружбу. Хлопчики та дівчатка розповідали, що вони цінують у дружбі; про нових друзів, з якими спілкуються в мережі Інтернет; називали героїв-друзів з мультиплікаційних фільмів; гралися у гру «Референдум дружби»; вчилися миритися за допомогою «мирилок»; обговорювали правила дружби. Саме дружба допомагала дітям бути активними під час заходу.

    Для того, щоб діти знайшли для себе друзів серед літературних героїв, бібліотекар зробила огляд найцікавіших, найбільш читаних дитячих книг «Ти не один, коли є книга». Юні мрійники і фантазери, в свою чергу, розповідали про класні історії, які вони прочитали.

    Приємно, що під час заходу всі отримали позитивні емоції та прекрасний настрій.

    Вітаємо з цим чудовим святом, бажаємо щирих посмішок і приємного відпочинку.

     

    Наталія Янківська.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше