• Дитинство – країна веселих забав

    Дитинство – країна веселих забав Дитинство – країна веселих забав Дитинство – країна веселих забав Дитинство – країна веселих забав Дитинство – країна веселих забав

    Напередодні прекрасного свята радості і надії – Міжнародного дня захисту дітей, працівники бібліотеки провели дитяче свято «Дитинство – країна веселих забав». Хоч в Україні йде війна, ми, дорослі, маємо зробити все можливе, щоб відволікти дітей від жахіть та наслідків воєнних подій. На обличчях дітей повинні бути усмішки, а не сльози. Подарувати дітям хвилини радості намагались завідувачка бібліотеки-філії №6 Надія Гаврилова та активна користувачка бібліотеки Оксана Федак, яка виконувала роль аніматора.

    Свято розпочали хвилиною мовчання, в пам'ять тих, хто загинув на фронтах російсько-української війни та виконанням Гімну України. Згодом діти взяли участь у арт-годині «Хай сонечко всміхається кожній дитині», під час якої виготовили паперове сонечко, промінчиками якого були дитячі долоньки з побажаннями один одному і всім дітям України. Надзвичайно різноманітною і цікавою була концертно-розважальна частина, в якій участь взяли самі ж учасники заходу. Надія Трунденко, Артем Кривенко, Злата Польська, Софійка Сергієнко, Варвара Середа читали вірші про маму, мир, народні та національні символи України. Вправи з художньої гімнастики виконала Поліна Середа, а Варвара Середа зіграла на трубі танго «Кумпарсита» (автор Херардо Ернан Матос Родригес).

    Ну яке ж свято без ігор та забав! Тож дітки залюбки взяли участь у вікторині за казками Андерсена, казково-цифровому ребусі «Згадай, скільки...», бібліопікніку «Пограємо, почитаємо, казки відгадаємо», іграх «Тунельні перегони» і «Стрибни швидше», танцювальних флешмобах «Моя Україна» та «Венздей». Особливий інтерес викликала найвеселіша гра із розбивання піньяти – іграшки, в середині якої заховані сюрпризи. Діти обожнюють піньяту за подарунки, які заховані усередині, однак, не меншу радість приносить і сам процес їхнього вилучення.

    Малеча отримала безліч нових вражень та позитивних емоцій. Об’єднавшись у веселих іграх, вони мали можливість проявити себе творчо, інтелектуально, гуртом долати перешкоди, виконувати завдання, і, найголовніше, зрозуміли, що результат залежить не від когось одного, а від взаємодії всіх членів команди. Дякуємо Голові комітету по роботі із сільськими громадами НРЖУ Тамарі Бігун та керівнику Го «Рух змін» Андрію Кошарі за спонсорську допомогу в проведенні свята.

    Тож хай буде у світі мир, хай всіх нас вітає кожного дня привітне сонечко, хай квітнуть на личках дітей радісні усмішки і хай дзвенить веселий дитячий сміх.


    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше