• Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе

    Маленька країна – країна дитинства,  де сонечко світить і казка живе Маленька країна – країна дитинства,  де сонечко світить і казка живе Маленька країна – країна дитинства,  де сонечко світить і казка живе

     

    Щороку, першого літнього дня, ми відзначаємо радісне свято – День захисту дітей. Це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

    Для своїх юних користувачів, працівники бібліотеки-філії №2 провели пізнавальний калейдоскоп «Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе». Діти здійснили круїз океаном Розваг, під час якого зупинилися на острові Загадок, де малих читайликів чекали різні інтелектуальні завдання, з якими вони блискуче впоралися та на острові Гри. Для хлопчиків і дівчаток остання зупинка була найцікавішою – тут вони проявили свою спритність і товариську підтримку. Бібліотекарі пригостиличитачів солодощами.

    Свято добігло кінця, але зустріч з книгами не закінчується, адже канікули тільки розпочалися і бібліотека радо зустрічатиме своїх користувачів.

    Галина Стадник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше