• Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе

    Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе

    Літнього сонячного дня, напередодні Дня захисту дітей, працівники бібліотеки-філії №2 провели для третьокласників Білоцерківської гімназії-початкової школи №13 свято-розвагу «Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе» під гаслом «Щастя і миру всім дітям планети».

    Малеча дізналася про День захисту дітей, що багато років відзначається на всій планеті та про важливість миру, адже без миру немає дитинства, немає майбутнього.

    Завідувачка філією Світлана Линник привітала присутніх зі святом та запропонувала переглянути книжкову виставку «Дітям світу – сонце й мир», переконуючи юнихчитайликів, що відпочинок з книгою цікавий, захопливий та корисний.

    Під час заходу дітлахи зачитували вірші, співали патріотичних пісень, ділилися своїми роздумами з приводу того, що таке мир, відповідали на запитання вікторини «Моя Україна, моя батьківщина».

    Всі діти прагнуть щасливого дитинства, тому залюбки малювали на асфальті мирне небо, квіти, сонечко, річку й веселку.

    Бібліотекарка Юлія Животівська запросила дітвору створити плакат «Хай завжди буде мирне небо!». На паперових квіточках кожен висловив свої мрії про майбутнє та бажання жити у мирній країні.

    Наприкінці заходу бібліотекаркипобажали дітлахам миру, веселих, насичених цікавими подіями, зустрічами і пригодами літніх канікул.

     

    Олена Буяненко.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше