• Мир потрібен як життя

    Мир потрібен як життя Мир потрібен як життя Мир потрібен як життя

    Щорічно, 21 вересня, люди в різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, який закликає до примирення, порозуміння, зміцнення стабільності, дотримання прав і свобод людини.

    Про чисте небо і тихі зорі сьогодні мріємо ми, українці, адже багато людей залишили свої домівки, пішли захищати Батьківщину. Від війни страждають не лише дорослі, а й діти, які залишилися без домівок і без батьків.

    З нагоди Дня миру бібліотекарі філії №4 підготували годину миру «Мир потрібен як життя» для п’ятикласників Білоцерківської гімназії – початкової школи №13.

    Завідувачка книгозбірнею Світлана Линник розповіла про започаткуванняДня миру в світі та про те, чому саме білий голуб вважається символом миру. Під час заходу дітлахи зачитували вірші, ділилися своїми роздумами з приводу того, що таке мир, відповідали на запитання вікторини «Ми за мир у світі!».

    Найбільш зворушливим і захоплюючим для учасників заходу став флешмоб «Я за мир в Україні», під час якого всі разом заспівали легендарну пісню «Ой, у лузі червона калина», яка стала символом української незламності, боротьби за свободу України. П’ятикласники вирізали паперових голубів та розмістили їх на карті України. Кожен учасник заходу висловив свої мрії про майбутнє − бажання жити у країні, де над головою чисте блакитне, і, найголовніше, мирне небо.

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше