• Дитинство моє – заповітна країна

    Дитинство моє – заповітна країна Дитинство моє – заповітна країна Дитинство моє – заповітна країна

    Теплого сонячного дня у бібліотеці-філії №4 відбувся День інформації «Дитинство моє – заповітна країна». Для гуртківців творчої студії «Колорит» керівник Олена Яросевич провела арт-годину «Мої мрії про літо», протягом якої діти виготовляли вироби у техніці паперопластики, зображуючи свої мрії про море, сонце та мирне небо.

    Для вихованців молодшої групи «Ягідка» та старшої групи «Сонечко» БНВК «ЗОШ №13 – ДНЗ» працівники бібліотеки-філії №4 підготували веселе та казкове свято дитинства «Червень нам дарує свято – діткам радості багато».

    «Ми хочемо, щоб ваше літо було книгами зігріте!» – такою була цитата з книжкової виставки під назвою «Веселими стежками літа», з якою ознайомила учасників заходу бібліотекар Олена Буяненко, переконуючи маленьких читайликів, що відпочинок з книгою цікавий, захопливий та корисний.

    Під час заходу діти змагалися у конкурсах «Виклади сонечко» та «Веселий потяг», грали в ігри. Майже без помилок відповідали на запитання літературноївікторини «Герой казковий, загадковий».

    Учасники заходів отримали смаколики з порадами та побажаннями добре відпочити влітку.

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше