• Ми всі родом із дитинства

    Ми всі родом із дитинства Ми всі родом із дитинства Ми всі родом із дитинства

    Дитинство – найрадісніша, найщасливіша пора життя. Чарівний, світлий і ні з чим незрівнянний світ дитинства, країни добра, сміху і радості, безмежного і безтурботного щастя, звідки усі ми родом. Традиційно 1 червня відзначають Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості і надії.

    У цей день бібліотека-філіал №6 відкрила свої двері для малечі. До книгозбірні завітали вихованці ДНЗ №27 «Червона шапочка». Бібліотекар Світлана Шута підготувала та провела дитяче свято «Дитинство – країна книжкових забав і розваг».

    Свято розпочалося піснею «Зачекай моє дитинство, зачекай» у виконанні маленьких співаків груп «Вишенька» і «Калинка» та продовжилося поетичним серпантином «Дитинство – щаслива пора», під час якого читали улюблені вірші: Марія Чижмакова, Назар Харченко, Марина Зіза, Дарина Кривенко, Назар Глущенко, Анастасія Ошийко.

    Дітлахи взяли участь у різноманітних конкурсах: відгадували загадки, складали пазли, мандрували таємничим лабіринтом, демонстрували спритність у вправах з м’ячем.Дівчатка виконали танок «Мир дітям планети Земля», тримаючи в руках символ миру – білого голуба.

    Учасники заходу отримали море задоволення і незабутніх вражень та

    солодкі подарунки від депутата міської ради Сергія Наконечного з побажаннями, миру, добра та злагоди.

    Усі бажаючі мали можливість ознайомитися з книжково-ілюстративною виставкою-розвагою «Світ дитячих захоплень».

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше