• В чистих барвах, як обнова, вся планета кольорова

    В чистих барвах, як обнова, вся планета кольорова В чистих барвах, як обнова, вся планета кольорова В чистих барвах, як обнова, вся планета кольорова В чистих барвах, як обнова, вся планета кольорова В чистих барвах, як обнова, вся планета кольорова

    Перший день літа для користувачів центральної бібліотеки для дітей розпочався святково та яскраво. Щорічно книгозбірня готує для малечі цікаву програму. Цього року до бібліотеки на свято "В чистих барвах, як обнова, вся планета кольорова” завітали вихованці дитячого садочка №30.

    Відкрила захід завідувачка ЦДБ Олена Корнієнко, яка привітала маленьких відвідувачів з Міжнародним днем захисту дітей та побажала їм миру, щасливого дитинства та здійснення мрій.

    Викликати посмішку, зробити так, щоб дитячі очі сяяли від радості, зуміли ведучі заходу Лисиця Аліса та Кіт Базиліо (бібліотекарі Лариса Олійник та Інна Кабула). Вони запросили гостей у дивовижну книжкову країну, країну, де збуваються мрії та трапляються дива!

    Малюки зачаровано дивилися, як на імпровізованій сцені розгорталися казкові події. Глядачі щиро переживали за головних героїв, завмирали від захоплення і вибухали веселим сміхом, бурхливими оплесками щиро дякували виконавцям за подаровану зустріч із казкою.

    Хлопчики та дівчатка із задоволенням взяли участь у дитячий тусовці: поетичному марафоні "Чудова країна – дитинство”, різноманітних конкурсах та веселих рухливих іграх, відгадуванні загадок, казковій вікторині, згадали улюблених літературних героїв, танцювали, співали дитячих пісень.

    Увагукористувачів привернула книжкова виставка "Барвисте книжкове літо”.

    Це було справжнє свято дитинства. Малеча отримала гарний настрій, яскраві враження та безліч неймовірних емоцій. Сподіваємося, що свято вони запам’ятають надовго.

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше