• Немає кращої країни…

    Немає кращої країни… Немає кращої країни… Немає кращої країни… Немає кращої країни… Немає кращої країни…

    Саме таку назву має персональна виставка картин Тетяни Фокіної, що відкрилась у виставковій залі при бібліотеці №5.

    Коли дивишся на її пейзажі, квіти, голубе небо, притрушені снігом дерева, розумієш, яке диво – наша країна і яка крихка ця дивовижна краса, відтворена на полотні художницею.

    Народилась Тетяна Фокіна в Білій Церкві. Малювати любила з дитинства. Живопису навчалась в художній студії у Петра Линника. Першою вчителькою пані Тетяна називає відому в місті мисткиню Надію Соболь.

    За освітою Тетяна Фокіна бухгалтер-економіст. Творчістю займається останні 16 років, створила більше 700 робіт, брала участь у більше ніж у 50 виставках, з них 30 − персональні, проводилися в різних містах України.

    Понад 210 робіт Тетяни Фокіної зберігається в Державних музеях, картинних галереях, історико-культурних заповідниках та приватних колекціях, як в Україні так і за кордоном.

    Тетяна Фокіна в Білій Церкві розписувала арки в будинках на проспекті Незалежності, 55 та 47/1, кав’ярню в центрі міста, магазини, приватні оселі, сховища для дітей в школах. Вона з чоловіком Володимиром розписали більше 40 приміщень.

    Як майстриня плетіння, мисткиня брала участь у виставках декоративно-вжиткового мистецтва в місті та представляла свої роботи на центральному телебаченні.

    На відкриття виставки завітали друзі, художники, шанувальники творчості Тетяни Фокіної. Головний спеціаліст управління культури і туризму Білоцерківської міської ради Алла Карабач привітала мисткиню і подякувала за виставку − чудовий подарунок для містян.

    Учні і викладачі школи мистецтв №4 подарували присутнім чудові музичні твори українських авторів.

    У вас є можливість відвідати виставку картин за адресою просп. Незалежності,55. Виставка триватиме до 26 травня.

     

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше