• «Блиск і шарм» Тетяни Матвієнко «Блиск і шарм» Тетяни Матвієнко «Блиск і шарм» Тетяни Матвієнко

    Ім’я художниці Тетяни Матвієнко добре знайоме всім любителям мистецтва нашого міста. Справжнім подарунком для шанувальників її таланту стало відкриття 19 вересня в міській виставковій залі при бібліотеці №8 персональної виставки картин «Блиск і шарм».
     
    Мало хто знає, що свій перший малюнок мала Тетянка зробила вже на третьому році життя. Це був автопортрет виконаний кульковою ручкою.
     
    З 9 років почала займатися в студії образотворчого мистецтва у викладача Валерія Ковальчука. Від того часу роботи Тетяни експонувалися на різноманітних виставках. Освіту здобувала в художньому училищі міста Желізногорськ. Викладачем Тетяни був випускник Петербурзької художньої академії мистецтв Микола Миргородов.
     
    Після закінчення навчання Тетяна Володимирівна викладала в школах мистецтв Білої Церкви. Крім викладацької роботи працювала дизайнером реклами та поліграфії.
     
    Портретний жанр є улюбленим напрямком живопису. Багато робіт художниці знаходиться за кордоном. Про творчість пані Тетяни йдеться у великій статті в ізраїльському літературному журналі «Хронометр».
     
    Про мистецький доробок Тетяни Матвієнко можна говорити багато, але найкраще про художницю говорять її роботи – світлі, яскраві, життєрадісні.
     
    Це четверта персональна виставка мисткині. Художниця є постійною учасницею виставок, що проводяться у виставковій залі ЦБС. Її роботи неодноразово перемагали на міських виставках-конкурсах.
     
    На відкриття виставки завітали близькі та друзі Тетяни Матвієнко. Головний спеціаліст міського відділу культури і туризму Алла Карабач вручила подяку та привітала художницю із вдалим і цікавим творчим подарунком жителям Білої Церкви.
     
    Виставка діятиме до 7 жовтня за адресою: вул. Леваневського,55.

    Любов Михайлюк



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше