• Переможна весна

    Переможна весна Переможна весна Переможна весна Переможна весна Переможна весна

    Весна! Ми чекали її з надією на тепло і вірою в Перемогу. Вона прийшла трепетна, несмілива, але така чарівна і довгоочікувана.

    Художники Білої Церкви зустрічають весну традиційною виставкою-конкурсом картин «Переможна весна». За умовами конкурсу, журі визначило кращі роботи створені мисткинями.

    В номінації «Портрет» відзначені: Ірина Шевченко за роботу «Айше − Життя», Олена Яросевич за роботу «Я навчу тебе читати», Анастасія Морська за роботу «Крістіна»

    В номінації «Натюрморт» перемогли: Тетяна Дмитренко − робота «Верба», Світлана «Мороз» − робота «Плин часу», Тетяна Губрій − робота «Анютки».

    Від імені управління культури і туризму Білоцерківської міської ради начальник відділу Роман Бичек привітав присутніх зі святом весни, а чарівним переможницям вручив цінні подарунки.

    Народний вокальний ансамбль «Юр’ївські вечорниці» школи мистецтв №5 імені Сергія Томащука доповнив свято чудовим співом.

    Весна швидкоплинна, а мистецтво вічне. Тож встигніть до 31 березня відвідати виставку за адресою: виставкова зала бібліотеки-філії №5, просп. Незалежності, 55.

    Зупиніть мить прекрасного та отримайте насолоду від мистецтва.

     

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше