• «Квіти серед квітів» «Квіти серед квітів» «Квіти серед квітів» «Квіти серед квітів» «Квіти серед квітів»

    Весна – пора сонця, радості, квітів і надії, пора свята всіх жінок на землі. Саме цієї чарівної пори художники Білої Церкви щороку готують виставку-конкурс картин «Квіти серед квітів», присвячену Міжнародному жіночому дню.
     
    Цього року у виставці взяли участь 28 художників. Журі визначило переможців-жінок у номінаціях «Жіночий портрет» та «Квіти і натюрморти».
     
    Щирі вітання за перемогу в номінації «Жіночий портрет» отримали: Крістіна Смєлова, Тетяна Матвієнко, Поліна Павлова; в номінації «Квіти і натюрморти» – Ольга Мілейко, Валентина Коробко, Олена Яросевич, які були відзначені цінними подарунками і квітами від міського відділу культури і туризму.
     
    Святковий настрій учасникам заходу подарували викладачі школи мистецтв №3 Людмили Рогатюк – флейта та Альони Любименко – фортепіано, виконавши музичні твори відомих композиторів.
     
    Вітаємо жінок зі святом і запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку, яка буде діяти до 29 березня у міській виставковій залі при бібліотеці-філії №8, за адресою:вул. Леваневського,55.

    Любов Михайлюк.
     
     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше