• «Поліфонія осені»-2021

    «Поліфонія осені»-2021 «Поліфонія осені»-2021 «Поліфонія осені»-2021 «Поліфонія осені»-2021

    День художника - дивовижне свято дивовижної професії, можна навіть сказати свято таланту зупинити час, створитикомфорт, затишок не тільки в залі чи в оселях, а і в душі.

     
    Дякуючи таланту митців міста виставка«Поліфонія осені»  відкрилась в міській виставковій залі при бібліотеці-філії №8. Цього року виставка неповторна, як завжди. Багата на пейзажі Білої Церкви, зображення історичних пам’яток міста, натюрморти.
     
    Створили експозицію різні покоління художників з різною фаховою підготовкою. Тому вона така насичена, різнопланова, яскрава.Адже у кожного з авторів свій погляд на оточуюче життя, своє сприйняття  світу.
     
    На виставці представлений акварельний живопис Ольги Мілейко, Ірини Шевченко, Олени Яросевич, Олени Гончарук, Каріни Родіонової переплітається з ескізами гобеленів  Тетяни Губрій, олійним живописом Ігоря Безвербного, Леоніда Маадира,  Крістіни Смєлової, Тетяни Чупис, Ольги Янчук, Тетяни Фокіної, Галини Томащук, Вікторії Опоряк, Світлани Мороз, Валерія Ружицького, Сергія Секретарьова,  Георгія Пономарьова.
     
    Макети  декорації до вистав театру ім. П.Саксаганського Ірини Рибак доповнили палітру  виставки«Поліфонія осені».
     
    Заступник начальника міського управління культури і туризму Роман Бичек привітав всіх присутніх із святом. Виставка діятиме до 30 жовтня.
     
    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше