• «Мистецьке коло» запрошує до спілкування

    «Мистецьке коло» запрошує до спілкування «Мистецьке коло» запрошує до спілкування «Мистецьке коло» запрошує до спілкування «Мистецьке коло» запрошує до спілкування «Мистецьке коло» запрошує до спілкування

    Поезія душі – так ще можна назвати традиційну виставку професійних художників міста, яка за 24 роки перетворилася на виставку картин художників Київської обласної організації членів НСХУ.

    Цього року відвідувачі мають можливість побачити художню творчість митців Білої Церкви, Києва, Ірпеня, Бучі, Броварів, Таращі та інших міст і сіл Київщини.

    Експозиція «Мистецьке коло» різноманітна, багатожанрова, задовольнить потреби найвибагливіших поціновувачів живопису. У виставкові залі можна помилуватися акварелями Ольги Мілейко, батиком Тетяни Максимової, філософськими абстракціями Оксани Надєждіної (Журавель), Нікіти та Олександра Дмитренко, картинами виконаними в техніці тромпльой Тетяни Дмитренко, вишивкою гладдю Світлани Паламарчук, макетами декорацій до вистав Ірини Рибак, барельєфами Крістіни Смєлової та олійним живописом Сергія Кривенка, Олени Телегіної та інших.

    Приємним подарунком присутнім на відкритті виставки стали музичні твори у виконанні викладачів школи мистецтв №3 Людмили Рогатюк (флейта) та Альони Любименко (фортепіано).

    Виставка діятиме до 19 грудня.

    Подаруйте собі свято, відвідавши міську виставкову залу при бібліотеці №8 за адресою: вул.Леваневського,55.

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше