• Свято жіночої краси

    Свято жіночої краси Свято жіночої краси Свято жіночої краси Свято жіночої краси Свято жіночої краси

     

    19 березня у міській виставковій залі бібліотеки №8 відкрилася виставка жіночого портрету «Твоя краса цвіте на полотні», де майстри пензля представили своє бачення краси та жіночої вроди.

    Виставка-конкурс присвячена святу весни, – це результат натхненної праці художників міста, які протягом 6-ти місяців працювали у виставковій залі, проводячи відкриті майстер-класи та писали жіночі портрети. Всі бажаючі мали змогу подивитись, а то і долучитись до написання картин.

    Дякуючи завзятій наполегливості і творчій непосидючості Володимира Панфілова, задум оживити творче життя Білої Церкви став реальним і кожен мешканець міста може завітати до виставкової зали і познайомитися з роботами12-ти її учасників.

    Згідно Положення про виставку у конкурсі брали участь роботи жінок-художниць.

    Голова журі Анатолій Кирилюк оголосив результати конкурсу: перемогу здобули роботи «Озеро вічної юності» Тетяни Матвієнко, «Моя подруга архітектор» Олени Гайдаєнко та портрет «Каринка» Крістіни Смєлової.

    Головний спеціаліст відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради Алла Карабач вручила переможницям дипломи та цінні подарунки, а всім учасникам подяки і квіти за участь і підготовку цікавої виставки.

    Приємним подарунком учасникам заходу стали музичні твори у виконанні викладача школи мистецтв №4 Олександра Зайця.

    Всі, хто завітає на виставку «Твоя краса цвіте на полотні» також матимуть можливість побачити роботи Володимира Панфілова та інших професійних художників міста.

    Виставка діятиме до 10 квітня за адресою: Леваневського,55. тел. 7-33-17.

     

     

    Любов Михайлюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше