• Європа – це Україна

    Європа – це Україна Європа – це Україна Європа – це Україна

    День Європи в Україні… Це свято нагадує нам, що Європа починається не за кордоном нашої держави, вона починається у серці кожного з нас, адже саме українська молодь першою відгукнулась на ідею його відзначення, адже саме українська молодь першою піднялася на боротьбу за європейську інтеграцію….

    День Європи – гарна нагода познайомитися з досягненнями і культурою інших країн, пригадати, чи можливо, і почути вперше про те, чим славна Україна… Про європейські цінності, про культуру європейських країн йшла мова під час заходів у бібліотеці-філії №10, які були підготовлені для юних користувачів, учнів БЗШ №5.

    Пізнавально-ігровий калейдоскоп «Європейський Союз – дізнайтеся більше» був підготовлений для учнів 7-А класу. Крім інформації про Європу та Європейський Союз він включав конкурс «Що ви знаєте про Європу?», гру «Що? Де? Коли? Як?», відео вікторину «Чудеса Європи», вікторину «Чим славна наша Україна?».

    Під час слайд-презентації «Квіти – символи країн Європи» присутнім – учням 7-В класу, розповіли про квіти, які є народними символами європейських країн. А тут і троянда, і чортополох, і едельвейс, і трилисник, і лілея… Юні користувачі зізнались, що відкрили для себе багато нового.

    Читачі – учні 7-Б класу, взяли участь у брейн-ринзі «Країни Європи. Що ми про них знаємо», який включав завдання: «Країни ЄС», «Асоціативний ряд», «Літературна мандрівка Європою».

    Європейський парад книг «Європейські письменники – дітям» для читачів – учнів 4-В класу не залишив шансів жодній книзі повернутись на бібліотечну полицю. Всі вони помандрували до домівок маленьких читайликів.

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше