• Чарівні миті поезії… Чарівні миті поезії… Чарівні миті поезії… Чарівні миті поезії…

    Довгі карантинні місяці внесли корективи в життя бібліотечної спільноти. Продовжуючи дотримуватися всіх правил безпеки – масковий режим ніхто не скасовував, бібліотекарі працюють в нових реаліях.

    В рамках Дня краєзнавства «Біла Церква туристична» та з нагоди Дня міста 10 вересня в бібліотеці-філії №8 відбулася довгоочікувана зустріч поетів-краян у літературній вітальні.

    Захід проходив на бібліотечній галявині, що поряд з бібліотекою. На свіжому повітрі, насиченому осінніми пахощами, під голосний пташиний щебет поетеси натхненно читали свої вірші, присвячені рідному місту, чудовим білоцерківським краєвидам і, звичайно, перлині Білої Церкви – парку «Олександрія».

    Присутні із задоволенням слухали поезії колоритної та харизматичної Тетяни Строкач, глибокі та витончені рядки віршів Ніни Ковальчук, смаковиту та яскраву поезію справжньої доньки грузинського народу Белли Кукуладзе, прекрасні прозові мініатюри та щемливі вірші Оксани Щербань. Мисткині ділилися своїми сумнівами, слухали дружні поради…

    Тож хай квітне білоцерківська земля талановитими людьми, які щедро діляться своїми надбаннями з мешканцями красивого, старовинного міста.

     

    Світлана Хмільова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше