• З Днем народження, Біла Церкво!

    З Днем народження, Біла Церкво! З Днем народження, Біла Церкво! З Днем народження, Біла Церкво! З Днем народження, Біла Церкво!

    12 вересня ми будемо відзначати 988-у річницю з дня заснування Білої Церкви. До Дня народження міста у центральній міській бібліотеці проведено ряд заходів. Серед них День краєзнавства «Біла Церква туристична». В зв’язку з карантином, День краєзнавства відбувся в різних локаціях. На абонементі і в читальній залі були розгорнуті книжкові виставки «Місто нашої долі», «Біла Церква в прозі і поезії». Протягом дня читачі бібліотеки мали змогу знайомитися з книгами про історичне минуле та сьогодення Білої Церкви, видатних людей міста, літературне надбання письменників-краян, дендропарк «Олександрію», туристичними путівниками.

    Для відвідувачів парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка Маргарита Зубкова і Нінель Авраменко провели краєзнавчу годину «Рідне місто пізнаю». Бібліотекарки розповіли про творчість відомихкраєзнавців Євгена Чернецького, Володимира Перерви, Олексія Стародуба, Анатолія Бондаря. Зробили огляд «Білоцерківського біографічного словника», продемонстрували яскраво ілюстровані книги про Білу Церкву. А також провели вікторину «Краєзнавчо-пізнавальне перехрестя». Відповіді учасників заходу − студентів БНАУ були цікавимиі неочікуваними.

    Нінель Авраменко.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше