• Духовного Причастя світлий шлях Духовного Причастя світлий шлях

    Напередодні Великодня до бібліотеки-філії №4 завітали члени клубу «Зарічани» на годину духовності «Духовного Причастя світлий шлях».
    Працівники книгозбірні запросили на захід протоієрея, настоятеля церкви Покрови Божої Матері УПЦ КП Миколу Гопайнича. Розмова йшла про «духовне причастя» і те, як його приймати.
     
    Під духовним причастям слід розуміти єднання людської душі з Богом у Пресвятій Трійці. Святе таїнство можна здійснювати завжди і всюди, найкраще разом зі слуханням Слова Божого.
     
    Отець Микола цікаво розповів про історію походження Великодня, про Вхід Господній до Єрусалиму, так звану Вербну неділю, про значення пасхальних традицій у житті кожної людини. Священнослужитель повів розмову про Страсну седмицю, наголосивши на духовному сприйнятті цих подій, а не тільки через традиційні освячення. Присутні отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх хвилювали.
     
    Передсвяткову зустріч отець Микола завершив привітанням усіх зі світлим святом Воскресіння Христа та побажав Божої допомоги в добрих справах.

    Світлана Линник



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше