• Екскурсія в бібліотеку

    Екскурсія в бібліотеку Екскурсія в бібліотеку

    Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.

    Саме про книгу йшла мова під час екскурсії в учнів 2-Б класу БЗШ №21 (класовод Валентина Тимченко) у бібліотеку-філіал №6. Подолавши чималий шлях, діти вперше завітали в чарівну оселю книги. Допитливі малята уважно слухали розповідь бібліотекаря Людмили Романюк про бібліотеку та її «жителів» – книжок.Діти дізнались,що означає слово «бібліотека», коли з’явилися перша паперова та перша друкована книги, а нові терміни «абонемент», «читальний зал», «стелаж», «формуляр» поповнили словарний запас другокласників.

    Перше знайомство з бібліотекою для дітвори було незвичайним, загадковим і казковим. Цікавим доповненням екскурсії став захоплюючий аукціон загадок, а бібліотечний калейдоскоп «Казка в гості поспішає» допоміг пригадати веселі, чарівні казки та відомих персонажів.

    Усміхнені обличчя дітей та сяючі оченята свідчили про те, що екскурсія всім сподобалась. Відтепер наші зустрічі стануть традиційними.

    Ми вдячні батькам, які супроводжували дітей у бібліотеку.

     

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше