• Цікаві таємниці в книжковій скарбниці

    Цікаві таємниці в книжковій скарбниці Цікаві таємниці в книжковій скарбниці

    Сьогодні, в час Інтернету та цифрових технологій, книга залишається незамінним супутником людини, її мовчазним порадником, всезнаючим помічником, невичерпним джерелом мудрості, а головне – найкращим другом.

    Напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек, щоб вшанувати книгу – цей особливий світ, який можна осягнути розумом і серцем, працівники бібліотеки-філії №2 відвідали своїх юних друзів – учнів 3-А класу БЗШ №11, класовод Григоренко Валентина Василівна з бібліотечною мозаїкою «Цікаві таємниці в книжковій скарбниці».

    З розповіді бібліотекаря діти дізналися, що означає слово «БІБЛІОТЕКА»; як книга прийшла до людей, зрозуміли, що книгу потрібно берегти та шанувати, а для цього повторили правила поводження з книгою, прослухали навколокнижкові цікавинки. Хлопчикам та дівчаткам було цікаво довідатися бібліотечну таємницю – про життя книжок у відсутність читачів. Активні та допитливі дітлахи розповідали про свої улюблені книги, пропонували своїм однокласникам їх прочитати, відгадували загадки, доповнювали приказки, давали відповіді на запитання літературної вікторини, де кожен намагався випередити свого товариша. Доповненням до заходу був перегляд книжкових новинок «Нові книги – нові друзі».

    Бібліотекарі побажали читати, фантазувати, робити разом з книгою для себе нові відкриття, щоб книга стала незамінним другом на все життя.

     

    Наталія Янківська.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше