• Світ знань відкриває книга

    1 вересня – не просто початок осені. Для мільйонів школярів, студентів, батьків, а також для вчителів і викладачів це справжнє свято, свято мудрості, доброти, людяності. День, з якого починається незвіданий, цікавий шлях до пізнання та до нових звершень.
     
    Саме 1 вересня читайлики відправитися в круїз країною Знань разом з бібліотекарями філії №6.
     
    Народна мудрість гласить: «Знання – це сила, а сила – це знання», книгозбірня – головний помічник у здобуванні знань. Кожна людина звертається до книги з раннього дитинства, бо саме читання збагачує життя, робить його більш цікавим і наповненим, допомагає пізнавати світ через книгу. 
     
    Книжкову виставку-інсталяцію «Світ знань відкриває книга» оформили працівники філії №6 для своїх користувачів-учнів. Протягом дня бібліотекар Людмила Романюк проводила з відвідувачами індивідуальні та групові бесіди, під час яких розповіла дітям про традиції та культуру України, про найбільш цікаві та захоплюючі місця, в яких варто побувати і можна це зробити за допомогою книги.
     
    Після перегляду різноманітних книжок діти із задоволенням спілкувалися та ділилися своїми враженнями.
     
    Завітали до бібліотеки і брати Клюєві: третьокласник Денис та першокласник Назар. Вони з великим захопленням розглядали книги, представлені на виставці, та кожен вподобав свою. Назарчику сподобалась книга А.Сокол «Моя країна – Україна», а Денис виявив бажання ближче ознайомитись з  Великою Шкільною Енциклопедією.
     
    Читання книг збагачує життя, робить його більш цікавим і наповненим та допомагає пізнавати світ. Приходьте до нас, ми чекаємо на Вас! Читайте, насолоджуйтесь, дізнавайтесь!

                                                                                       Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше