• Україна – держава Європейська

    Україна – держава Європейська Україна – держава Європейська

    З нагоди Дня знань 1 вересня на перший урок до бібліотеки-філіалу №10 завітали учні 9-А класу БЗШ №5. Завідуюча бібліотекою Ганна Нагорна привітала присутніх зі святом мудрості, добра і людяності та побажала учням нових сил, знань та звершень.

    Ганна Нагорна розповіла дев’ятикласникам цікаву «Легенду про виникнення української землі» та ознайомила із цікавими фактами про Європу. Усі бажаючі мали змогу ознайомитись із книжковими виставками «Держави славна назва – Україна» та «Україна – держава Європейська». Працівники книгозбірні провели вікторину «Чим славна наша Україна». Школярі охоче відповідали на запитання: «Що ви можете зробити для України, щоб життя її було кращим?», «Що значить бути громадянином Європейської держави?» та багато інших. Працівники бібліотеки висловили надію, що нинішні старшокласники будуть поважати та примножувати європейські цінності і будуватимуть успішну Україну.

    Під кінець зустрічі на юних гостей бібліотеки чекали солодощі та перша у новому навчальному році фотосесія у стінах бібліотеки.

    Людмила Туткевич.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше