• Книгозбірні завжди відчинені для спраглих до знань Книгозбірні завжди відчинені для спраглих до знань

    В перший день вересня, коли срібноголосий дзвоник покликав за парти школярів та студентів, бібліотекарі філіалу №8 привітно запросили на гостину учнів Білоцерківського навчально-виховного об’єднання «Ліцей-МАН».
     
    Завідуюча книгозбірнею Світлана Хмільова ознайомила ліцеїстів з можливостями книгозбірні. Увазі відвідувачів були запропоновані добірки нових надходжень, підручники з різних галузей знань, а також цікаві для навчання і дозвілля періодичні видання.
     
    Відбулося знайомство з довідково-бібліографічним апаратом бібліотеки. А потім юнаки та дівчата завітали до ошатної виставкової зали, яка святково вбрана до Дня Незалежності України, подарувала приємні миті споглядання виставки декоративно-ужиткового мистецтва «Квітни моя України». Про митців-краян, які щедро запропонували до огляду власноруч виготовлені експонати, розповіла Любов Михайлюк.
     
    Хай легкою і цікавою буде дорога до вершини Знань. Для всіх, хто прямує цим шляхом завжди в нагоді стане бібліотека. То ж, ласкаво просимо, двері книгозбірні завжди відчинені для спраглих до знань.

    Зоя Чутковська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше