• Ми читаємо завзято, а читання нам – це свято!

    Ми читаємо завзято, а читання нам – це свято! Ми читаємо завзято, а читання нам – це свято! Ми читаємо завзято, а читання нам – це свято!

    Продовжується Тиждень дитячого читання в бібліотеці-філіалі №6. Сонячного весняного дня на екскурсію до книгозбірні завітали вихованці старшої групи ДНЗ №10 «Рибка» (Вихователь Надія Петрашевська). Людмила Романюк ознайомила дітвору із бібліотекою, історією про те, «Як до нас книга прийшла» та поповнила словарний запас малечі бібліотечними термінами: «бібліотека», «абонемент», «читальний зал», «стелаж». Також маленькі читайлики побували на виставці-дегустації «На журнальному майдані» та поласували журнальними смаколиками та делікатесами.

    Бібліогід – Людмила Романюк поділилася з присутніми рецептом «Гарного читацького смаку», дієтичним меню «Журнали тільки для тебе» та екзотичною стравою, якою став журнал «Жирафа Рафа». Дітям сподобалась екскурсія й вони ще довго мандрували залами книгозбірні, а Тимофій Войчук назвав бібліотеку справжнім книжковим раєм.

    На ерудит-годину «Почитаємо, пограємо, загадки відгадаємо» завітали вихованці групи «Волошка» ДНЗ №8 (вихователь Ольга Коваленко). Малеча читала книги разом із бібліотекарем Світланою Шутою, грала в ігри та виборювала першість серед знавців казок та відгадувачів загадок. Юні користувачі бібліотеки натхненно демонстрували свої таланти та захоплення. Ростислав Яценко, Єгор Сліпчук, Олександра Павлунька, Аня Трухан і Аня Коваленко стали рекордсменами читання, а Аня Коваленко, за підсумками конкурсів, виявилася найкращим знавцем казок та загадок. Це й не дивно, бо відвідує Анєчка бібліотеку з 3 років!

    Модні посиденьки «В гостях у «Барбі» зібрали у бібліотеці чимало дівчаток, які полюбляють не лише читати журнали, а й гратися зі своїми найулюбленішими ляльками. Це читачі – учні БЗШ №21 та №23 (класоводи Надія Полевська і Тетяна Кучинська).

    Завідувачка філією Надія Гаврилова розповіла присутнім про найчарівніше видання для справжніх модниць, журнал, з головною героїнею – лялькою Барбі. Учасники заходу подорожували сторінками журналу разом зі своїми «подругами» – ляльками, які принесли з собою. Маленькі модниці залюбки розповідали про своїх улюблениць, демонстрували ляльковий гардероб та аксесуари. Оскільки, перша лялька була створена в березні, вирішили відмітити День народження Барбі. Солодощами та чаєм пригостили бібліотекарі учасниць заходу. В читальній залі ще довго було гамірно, бо кожен із присутніх, гортаючи журнали, залюбки ділився враженням від їх перегляду.

     

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше