• Перемагає той, хто пам’ятає

    Перемагає той, хто пам’ятає Перемагає той, хто пам’ятає Перемагає той, хто пам’ятає Перемагає той, хто пам’ятає Перемагає той, хто пам’ятає

    Вшануванню пам’яті захисників і захисниць України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, був присвячений перший урок навчального року 2024-2025 під назвою «Перемагає той, хто пам’ятає», який відбувся 2 вересня в центральній бібліотеці для дітей для читачів − шестикласників гімназії-початкової школи №11.
    Завідувачка книгозбірнею Олена Корнієнко розповіла школярам про видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та захисників і захисниць, які сьогодні дають відсіч і стримують збройну агресію Російської Федерації на території України.
    Завдячуючи відеопрезентації «Видатні особистості України», діти пригадали борців за незалежність держави, які в різні часи виборювали її свободу.
    Пані Олена презентувала книжкову виставку «Без минулого немає майбутнього». З огляду літератури учні отримали багато цікавої інформації про українців, що творили історію країни: Володимира Великого, Ярослава Мудрого, Богдана Хмельницького, Івана Мазепу, Тараса Шевченка, Степана Бандеру, Василя Стуса, В’ячеслава Чорновола, захисників і захисниць України, що беруть участь в сучасних буремних подіях. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих Героїв. Гімназисти взяли активну участь у вікторині, яку підготувала і провела Вікторія Нода. Наприкінці заходу учасники дружньо заспівали Гімн України.

     

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше