• Їхньому подвигу не буде забуття…

    Їхньому подвигу не буде забуття… Їхньому подвигу не буде забуття… Їхньому подвигу не буде забуття… Їхньому подвигу не буде забуття…

    29 серпня  − День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.
    З нагоди Дня пам’яті для користувачів книгозбірні №6 бібліотекарки провели годину скорботи «Вони захищали свою родину і вільну Україну».
    Читачам була презентована книга пам’яті «Хто, як не я...», присвячена воїнам, які проживали у Київській області та загинули під час російсько-української війни.
    Учасники заходу переглянули відео «Пам’яті захисників України». В читальній залі філії оформлена книжкова виставка-інсталяція «Уклін живим, полеглим − слава!»  
    Бібліотечні фахівчині розповіли присутнім про героїв-визволителів, справжніх патріотів України, які ціною свого життя захищали незалежність країни.
    Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які загинули на полі бою за мирне небо, за дитячий сміх, за свободу України.
     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше