• Міфічна тварина 2024 року

    Міфічна тварина 2024 року Міфічна тварина 2024 року Міфічна тварина 2024 року Міфічна тварина 2024 року Міфічна тварина 2024 року

    За східним календарем покровителем та символом 2024 року стане Зелений Дерев’яний Дракон. Це міфічна істота, яка символізує мудрість, силу, знання, енергію, процвітання та багатство.

    З цієї нагоди у бібліотеці-філії №2 відбувся новорічна майстерка «Міфічна тварина 2024 року» для маленьких читачів книгозбірні.

    Бібліотекарка Олена Буяненко розповіла дітям легенду про китайський зодіак. Присутні дізналася, коли саме розпочнеться рік Дракона за східним календарем та що символізує дракон. Під час ігор діти складали пазли, зачитували східні прислів’я, героями яких є дракон та підбирали їх українські варіанти.

    Хто ж такі насправді ці створіння, яких ми називаємо драконами? Які вони бувають? Де їх можна зустріти? На ці та інші запитання юні читачі дізналися від бібліотекарки Тетяни Матвієнко, яка ознайомила з літературою книжкової виставки «Дивовижний світ драконів». Дітвора довідалася як виявити, приручити і навіть потоваришувати з міфічною рептилією.

    А далі на малечу чекав майстер-клас із виготовлення паперових дракончиків – символу 2024 року. Створення новорічних прикрас стало для дітей захоплюючим і цікавим заняттям та викликало позитивні емоції, адже в результаті вийшов симпатичний і милий дракончик.

    Світлана Линник.

     

     

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше