• Історія війни від Андрія Кириченка

    Історія війни від Андрія Кириченка Історія війни від Андрія Кириченка Історія війни від Андрія Кириченка Історія війни від Андрія Кириченка

    У клубі «Водограй» Академії пенсіонерів, що працює про Центральній міській бібліотеці для дорослих, відбулася зустріч з поетом-фронтовиком Андрієм Кириченком.

    Андрій Степанович з 2014 до 2017 року воював на фронтах російсько-української війни у складі 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців і дотепер продовжує військову службу, поєднуючи її з творчістю. Андрій Кириченко – член НСПУ, лауреат Всеукраїнської премії в галузі літератури ім. Василя Стефаника, Білоцерківської міської літературно-мистецької ім. Івана Нечуя-Левицького та багатьох інших премій.

    У творчому доробку автора 5 збірок ­– 4 поетичних: «От така війна», «Це наша правда», «Гільзи у кишені», «Крига ангельських крил» і крайня «Мисливці за градами», у яку увійшли прозові твори.

    Зустріч відбулася у формі діалогу. Поет розповів про свій життєвий і творчий шлях, прочитав вірші із раніше виданих збірок і нові щойно написані.

    Присутнім сподобалися поезії про Україну, війну, бойових побратимів, родинні цінності, природу, кохання. Після кожного прочитаного вірша вони аплодували і ставили багато запитань, на які пан Андрій давав вичерпні відповіді.

     

    Людмила Чупак.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше