• Це наша правда

    Це наша правда Це наша правда Це наша правда

    30 січня в бібліотеці-філіалі №9 відбулася зустріч членів клубу «Сузір’я» з поетом-фронтовиком Андрієм Кириченком. Літературне знайомство розпочала бібліотекар Тетяна Сулейманова розповіддю про життєвий і творчий шлях ще зовсім молодого, але надзвичайно талановитого поета, члена Спілки письменників України.

    Майор Кириченко з 2014 року в складі ЗСУ захищав суверенітет держави на сході країни. Тому не дивно, що у своїх віршах автор розповідає про тяжкі бої Білоцерківської 72 ОМБ ім. Чорних Запорожців, про військову дружбу і мужність, увіковічує пам’ять полеглих побратимів, показує буденне життя захисників Вітчизни.

    Андрій Степанович зазначив, що там, де війна, життя має інший вимір, інші цінності. На запитання слухачів автор відповідав своїми віршами «Майстриня», «Магазин», «Мы все устали от войны», «Балада про «Орла», «Снег», «А я от вас схожу с ума».

    Вірші Андрія Кириченка, наповнені любов’ю до своєї країни, до рідної землі, насичені вірою в перемогу, знайшла відгук у серцях поціновувачів поезії.

     

    Катерина Волинець.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше