• Свобода пахне порохом і кров’ю…

    Свобода пахне порохом і кров’ю… Свобода пахне порохом і кров’ю…

    До Дня Гідності і Свободи у центральній міській бібліотеці відбулася зустріч членів патріотичного клубу із поетом, членом Національної спілки письменників України, кадровим військовим Андрієм Степановичем Кириченком.

    Про війну молодий талановитий літератор знає не з книг, телебачення та соціальних мереж, він з перших днів неоголошеної війни боронив східні кордони нашої держави від російських загарбників та сепаратистів. В перервах між боями майор писав вірші.

    У творчому доробку молодого поета три збірки: «От така війна…», «Це наша правда!» і «Гільзи в кишені». За останню нагороджений міською літературно-мистецькою премією ім. І.С. Нечуя-Левицького.

    Його вірші − це гірка правда про війну, важкі бої, побратимів, буденне життя солдат в бойових умовах, пейзажна та інтимна лірика, філософські роздуми про війну, життя і сенс буття. Поезії вражають щирістю, глибиною почуттів і яскравими образами.

    Зустріч пройшла у формі діалогу автора із слухачами. Учасники заходу, студенти ТЕК БНАУ, були враженіпоетичним і декламаторським талантом Андрія Кириченка.

    Сподобався підліткам і виступ письменниці Галини Гай, редактора двох крайніх збірок пана Андрія, яку поправу вважають його «хрещеною матір’ю в поезії».

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше