• «...самовизначення вже відбулося...» «...самовизначення вже відбулося...» «...самовизначення вже відбулося...»

    Ще яких ось чотири роки тому його ім’я було відоме, мабуть, лише серед військовослужбовців. Та в 2017 році Андрій Кириченко своїм сильним, схвильованим, гострим, емоційним поетичним словом «увірвався» до письменницької спільноти. З того часу на зустріч з поетом-фронтовиком (Андрій Степанович учасник АТО/ООС) чекають з нетерпінням і дорослі, і юні шанувальники його творчості.

     
    Не стали винятком і читачі – учні 9-х та 11-х класів загальноосвітньої школи №5, на зустріч з якими завітав Андрій Кириченко, представивши  поетичні збірки «Це наша правда», «От така війна...», «Гільзи у кишені» та «Крига ангельських крил».
     
    Завідуюча філією №10 Ганна Нагорна представила шановного гостя, а потім  в невимушеній теплій обстановці звучала її Величність Поезія.
     
    Після «Самовизначення», «Знову», «Ворожка»... юні слухачі вслухалися в кожне слово, яке звучало з вуст Поета, Воїна, Громадянина. Щем у серці викликали поетичні рядки про трагічні сторінки російсько-української війни. Змусили замислитись слова про рідну мову, дійшли до кожного сердечка вірші про кохання та чарівний світ природи...  Звучав навіть реп!
     
    Книги були придбані для шкільної бібліотеки. Захід закінчився автограф- та фото сесією й очікуванням на нову зустріч.
     
    Ганна Нагорна



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше